NiXi Kozmetika

Skeyndor termékcsalád

-

SKEYNDOR® A TUDOMÁNYOS BŐRÁPOLÁS ÉLVONALÁBAN

PUBLIO PUENTE KÉMIKUS ÉS JUAN MORCILLO A MÉRNÖKI TUDOMÁNYOK DOKTORA, A TERRASSAI MŰSZAKI FŐISKOLA TANÁRAIKÉNT ISMERKEDTEK MEG ÉS 1966-BAN MEGALAPÍTOTTÁK PROFESSZIONÁLIS KOZMETIKAI CÉGÜKET.

A SKEYNDOR® ALAPÍTÁSA ÓTA PIACVEZETŐ, AZ INNOVATÍV, TUDOMÁNYOS EREDMÉNYEKEN ALAPULÓ, PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁSBAN.  A CÉG FILOZÓFIÁJA, HOGY A VENDÉGEK ÉS SZAKEMBEREK VISSZAJELZÉSEIT, IGÉNYEIT IS FIGYELEMBE VÉVE FEJLESSZE A BIZONYÍTOTT ÉLETTANI HATÁSÚ, LEGMODERNEBB HATÓANYAGOKAT FELVONULTATÓ TERMÉKEIT. A MÁIG CSALÁDI TULAJDONBAN LÉVŐ, BARCELONAI KÖZPONTÚ CÉG TERMÉKEI ÉS KEZELÉSEI 5 KONTINENS TÖBB MINT 50 ORSZÁGÁBAN VANNAK JELEN.  100 FŐS CSAPATA, MELYBE BELETARTOZIK EGY SAJÁT KUTATÓ-FEJLESZTŐ ÉS OKTATÓ CSOPORT IS, SZÁMOS NEMZETKÖZI SZAKMAI DÍJAT SZERZETT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN. GYÁRTÓ ÉS LOGISZTIKAI KÖZPONTJUK MEGFELEL AZ ISO 22716 LEGSZIGORÚBB FELTÉTELEINEK.

MINDEN TERMÉKÜK ORVOSI TISZTASÁGÚ ÉS PARABÉN MENTES.

BIZONYÍTOTT HATÉKONYSÁG – BIZTONSÁG – ELEGANCIA -INNOVATÍV KEZELÉSEK

 

KÉNYEZTETŐ ANIT-AGING SZERTARTÁS – TIMLESS PRODIGY, azaz az Időtlen Csoda

Minden ősi kultúrában nagy beavatások előtt a nők szépségrituálékkal készítették fel egymást az élet fontos állomásaira, mint pl. a gyereklányból nővé serdülés, esküvő, gyermekszülés stb. Szeretettel, figyelemmel, érintéssel és élettapasztalatuk minden bölcsességével segítették egymást. Modern világunkban ennek a szép női szövetségnek utolsó képviselői a kozmetikusok, így a munkánk nagyon értékes. Egyszerre ősi és az alkalmazott hatóanyagok, valamint a  technológiák miatt nagyon modern.

Ezt szerencsére egyre több kozmetikai cég is felismeri és napjaink kezelési menetei nem pusztán a hatóanyagok bejuttatásáról szólnak, hanem különleges, pihentető élményt is garantálnak a vendégnek. A pihentető élmény, az egyszerre több érzékszervre ható (illatok, érintés, textúrák, hangok) kezelés hatására mérhetően csökken a stresszhormonok szintje.  Ezért a kezelési rituálék valódi élettani hatással rendelkeznek és jelentősen hozzájárulnak a szépség és az egészség megőrzéséhez.

A SKEYNDOR TIMELESS PRODIGY luxus bőrfiatalító rituálé is azért páratlanul eredményes, mert a legfrissebb tudományos eredményeket felvonultató hatóanyagokat és hatóanyagbeviteli rendszereket ötvözi az érintés erejével. A Timeless Prodigy innovatív hatóanyagai globális, sejtszintű bőrfiatalítást tesznek lehetővé. Serkentik az új sejtek termelődését a bazális rétegben, javítják a sejtek funkcióit és megnövelik élettartamukat.

A kezelés első lépése, hogy egy mirha olajos illatburokba vonjuk a vendéget, majd átmasszírozzuk a lábfejet, ringatjuk a testet, meghúzzuk a nyakat, ellazítjuk a gerinc menti izmokat. Ezután egy törölközőmasszázs következik, amely fantasztikus feszültségoldó hatású a nyak és vállöv területén.

Az arc lemosását követően egy valódi pezsgő kivonatot tartalmazó Detox zselével és lágy pumpáló mozdulatokkal nyirokmasszázst végzünk az arc és a dekoltázs területén.  5% glikolsav tartalmú frissítő arctisztító habbal és egy kis körkefével folytatjuk az arc előkészítését. Ennek a habnak a hatását hidrabrázióval fokozzuk.

A kezelés következő lépésében a bőr állapota szerint vagy a Glyco30, vagy az enzimatikus peeling használata között választhat a szakember.

A tökéletesen előkésztett bőrre egy lágy masszázzsal elkezdjük felvinni az 50 millió damaszkuszi rózsa őssejtet, proteoglikánokat, 5 féle növekedési faktort, kombucha teát, C, E, B5, B7, B9 vitaminokat, hialuronsavat és Acmella oleracea (növényi botox) kivonatot tartalmazó értékes hatóanyag komplexet. Az eredményességhez nagyban hozzájárul, ha a kellemes masszázs után az ampulla tartalmát elektroporációval juttatjuk be a bőrbe.

A hatóanyagbevitelt követően kerül fel egy kollagén lapmaszk az arcra és a nyakra, melynek felületén ultrahanggal is segíthetjük a felszívódást. A hatóidő végén a cryoterápiás készülékkel végig simítjuk a maszk felületét, hogy mint egy hatóanyagcsapdaként bezárja a bőrbe a kezelés során összetevőket.

A kezelést egy fehér szarvasgomba kivonatot tartalmazó, a rózsa, jázmin és magnolia illatában pompázó nappali krémmel zárjuk.

A Timeless Prodigy rituálé a SKEYDOR anti-aging kezeléseinek csúcsa. Adni és kapni is felemelő élmény. A látványos és hosszantartó eredmény megelégedettséggel tölti el a szakembereket és a vendégeket egyaránt.

 

 MEGÚJULT A POWER C+  A SKEYNDOR ANTIOX BRIGHTENING PROGRAM KEZELÉSE ÉS TERMÉKEI OTTHONI ÁPOLÁSHOZ

Science creates Beauty, azaz a tudomány a szépségért. Ez a barcelonai székhelyű professzionális kozmetikai cég jelmondata. Filozófiájuk azon lapszik, hogy kizárólag bizonyított élettani hatású, igazoltan eredményes hatóanyagokat találunk készítményeikben, a lehetséges legmagasabb koncentrációban. A cég több, mint 20 éve jelentette meg első C vitamint tartalmazó termékcsaládját. Az elmúlt két évtized alatt, 77 receptúrát alkottak, 7 féle, új, stabil C-vitamin származékot teszteltek és alkalmaznak.

2013-ban jelent meg a máig bestseller termékcsaládjuk, a stabil C-vitamin származékokat és mellette gránátalma kivonatból származó antioxidáns komplexet tartalmazó Power C+.  Ebből több, mint 3 millió otthoni ápolásra ajánlott krémet és 1 millió szalonkezelést adtak el világszerte.

A vendégek és kozmetikus szakemberek visszajelzései, valamint a legmodernebb C-vitamin vegyületek ígéretes kozmetikai eredményei 2018-ban életre hívták az új, megújult POWER C+ ANTIOX BRIGHTENING szalonkezelést 35% antioxidáns tartalommal és a teljesen újdonságnak számító ANTIOX GLOWING SERUMOT 17,5% antioxidáns tartalommal.

A szalonkezelésben 25% a C-vitamin származékok koncentrációja, ezen kívül 10% -os koncentrációban alkalmazzák a gránátalma és açai kivonatot. A kezelési rituálét illatok, üdvözlő és lazító mozdulatok vezetik be. Az értékes összetevők hatását megsokszorozza az alkalmazott  Gua Sha face lifting masszázs, melyet két csiszolt jáde masszírozóval végeznek. A keleti gyógyászatban a 7. század óta használnak jáde köveket, szerteágazó jótékony hatása miatt. Általános nyugtató, csillapító hatású, és ha hűtve használjuk, akkor hatékony salaktalanító, nyugtató, ödéma csökkentő.

A Gua Sha a hagyományos kínai gyógyászatban alkalmazott technika, melynek lényege, hogy egy lekerekített szélű tárggyal kaparják, stimulálják a bőr felületét. A Gua Sha hatása abban rejlik, hogy a kaparással stimulált területen a megrekedt salakanyagok könnyebben a felszínre kerülnek és könnyebben kiválasztódnak. A behatást az energia pályák mentén, a meridiánokon fejtik ki, melynek hatására a negatív energia is távozik. A Gua Sha arcmasszázs nagyban különbözik a testen alkalmazott Gua Sha technikától. Az arcon sokkal gyengédebben kell dolgozunk, hiszen itt a bőr vékonyabb és érzékenyebb, mint a test egyéb területein.

A Gua Sha technika és kiemelkedően magas antixodáns tartalmú kabin kezelés:

  • serkenti a kollagén szintézist

  • intenzív bőrhalványító, tónuskiegyenlítő hatással bír

  • feszesíti a bőrt

  • segíti a bőr optimális anyagcseréjét és a salaktalanítást

Az otthoni ápolásra megkomponált termékcsaládban megtalálható egy SPF15 faktoros fényvédőt tartalmazó krém, egy lágy emulzió, 7,5%-os ampullakúra, szemránckrém és az új, 12,5% C vitamint, 3% HG gránátalma és 2% HG açai bogyó kivonatot tartalmazó szérum.  A POWER C+  így eredményesen veszi fel a harcot a napkárosodás és idő előtti bőr öregedéssel szemben.

© Powered by wAdmin | v3.5.1 | vvortex.hu