NiXi Kozmetika

Arckezelés

-

 

Power Hyaluronic

A vízhiányos, száraz, érett bőrökre lett kifejlesztve. Pótolja a felszíni és mélyrétegi vízhiányt, ezzel akadályozva meg a ráncok kialakulását. Az emberi szervezet alkotóeleme a hialuronsav.  Előfordul a kötőszövetekben, ízületekben és a bőrben is. Legfontosabb feladata, hogy megkösse a vízmolekulákat és ezáltal javítsa a szövetek vízháztartását. A termékcsalád azért született, hogy elősegítse a hialuronsav egyensúlyának megtartását és a bőr természetes megerősítését. A végső cél az ultrahidrált bőr. Az aquaporinok olyan membránfehérjék, amelyek lehetővé teszik a víz szállítását a sejtekben. Mennyisége és minősége lehetővé teszi a víz megfelelő eloszlását az epidermisz minden részében. A POWER HYALURONIC készítmények olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek bizonyítottan képesek növelni a bőr aquaporin szintjét. Így különösen hatékonyan növelik a sejtek vízfelvevő és megtartó képességét. A Skeyndor termékek mindegyikére jellemző a különleges és nagyon kellemes illat.

 

Power Oxygen

 

A FÁRADT, FAKÓ ÉS IRRITÁCIÓRA HAJLAMOS BŐR FELLÉLEGZIK

VÉDŐ ÉS MÉREGTELENÍTŐ MEGOLDÁS A KÖRNYEZETSZENNYEZÉS HATÁSAI ELLEN

A BŐR FIATALSÁGÁNAK EGÉSZSÉGÉNEK ÉS SZÉPSÉGÉNEK MEGŐRZÉSÉÉRT

Hogyan hat a SKEYNDOR POWER OXIGEN

 • PM 2,5 szennyeződés elleni filter

 • Bőrméregtelenítést támogató hatóanyagok

 • Magas antioxidáns tartalom

 • Segíti az oxigén szállítását a sejetkhez

 • Fokozza a sejtek oxigén felvevő képességét

 • Prebiotokumokkal segíti a bőr védekező képességét és az egészséges bőrfelszíni mikroflórát

 • Védőréteget képez a bőr felszínén a környezetszennyező anyagokkal szemben

 

Corrective kezelés, Ránctalanító, Ráncfeltöltő kezelés

 

 A plasztikai beavatkozások alternatívájaként megalkotott új csomag, a mimikai ráncok csökkentését és feltöltését illetően.

2012.-ben az Év ránctalanítója díjjal kitüntetett Corrective termékcsalád eltünteti a legmélyebb ráncokat, megfiatalítja az arckifejezést és visszaadja a bőr feszességét. Valós és hatékony alternatívája a plasztikai arcfeszesítésnek.

A Corrective kozmetikai termékek csökkentik az izomfeszülést, növelik a bőr volumenét, és feltöltik a mély ráncokat. Fokozzák a sejtek újraépülését, stimulálják a bőrszövet megújulását, ezáltal megfiatalítják az arcbőrt. hatóanyai ráncfeltöltő tulajdonsággal rendelkeznek és ellazítják a bőr mikro-izomzatát, azonnali simaságot és feszes arcbőrt eredményezve ezáltal.

A Corrective kozmetikai csomag 9 féle aktív hatóanyagot tartalmaz, többek közt kötőszövet erősítő, ráncfeltöltő, izomfeszülést gátló összetevőket és bőrfeszesítő peptideket.

 PROFESSZIONÁLIS  ARCKEZELÉS

A Corrective kozmetikai kezelés során a bőr letisztítása, peelingezése és a Skeyndor egyedülálló Radiance Renewing Cleansing zselés tisztítása után  izomlazító peptidekkel dúsított oldatot juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe, mellyel hatékony és tartós ránctalanítás érhető el.

A speciális adagoló korongok amelyek liofilizált poliszaharidokat tartalmaznak, megkönnyítik a hatóanyagok bőrbe való bejutását és a sejtekbe történő beépülését. E korongocskák és az intenzív ráncfeltöltő tulajdonságú Hyaluronsav együttese alkotja a finom teszturájú masszázskrémet.

A kezelést  Mikro-gyöngy bázisú regeneráló maszk zárja, amely
Tápláló, puhító, depigmentáló hatású, erősíti a bőr szöveteit, lassítja a ráncok kialakulását, valamint az öregedés egyéb jeleinek megjelenését az arcon.

 

Dermapeel Proo

 

Újgenerációs Orvos-Kozmetikai hámlasztó kezelés azonnal látható eredménnyel
Bőrmegújító kúra ráncok, pattanásos-heges-napkárosodott-foltos bőr kezelésére
Egyedülálló, a bőr minden rétegét érintő, 5 lépcsős, egymásra épülő peeling technológiát alkalmaz.

 1. Fizikai hámlasztás dörzsöléses technikán alapuló bőrradír, a legkülső, felszíni réteget távolítja el a bőrről.

 2. Hidroabrázió

 3. Gyümölcssavas peeling, kémiai hatással a bőr Ph értékét csökkentve gyengíti a szaruréteg sejtjeinek kötését. Alkalmas felszíni és mélyebb rétegű hámlasztásra is.

 4. Enzimes bőrhámlasztás, amely az epidermisz sejtjei közti kohéziót gyengíti meg.

 5. Biológiai hámlasztás a legújabb eljárások közé tartozik. A bevitt vegyületek hamis sejtkötési információkat generálnak, így gyengítik meg az epidermisz sejtjeinek kohézióját. A bőr mellékhatások nélkül, jól torelája.

A SKEYNDOR DermaPeel Pro kezelése és otthoni ápolási termékei nem okoznak extrém bőrpírt és lemezes hámlást.Következetes és magasfaktorszámú fényvédő mellett akár egész évben használhatóak.

© Powered by wAdmin | v3.5.1 | vvortex.hu